Mobilitate | OneCloud

MOBILITATE

Managementul vânzărilor oricând și de oriunde

Cum vă ajută OneCloud?


OneCloud CRM poate fi accesat prin intermediul browser-ului de pe dispozitivul mobil. Astfel aveți acces la toate funcționalitățile oricând și de oriunde cu ajutorul telefonului sau a tabletei.

OneCloud CRM vă ajută să comunicați cu clienții, să colaborați cu colegii, să administrați oportunitățile și alte informații legate de procesul de vânzare astfel încât să puteți să luați deciziile corecte indiferent de locația în care vă aflați.

Cu OneCloud CRM datele sunt actualizate în timp real, iar notificările sunt rapid vizibile pentru a putea lua deciziile necesare.

Acum mai mult ca oricând mobilitatea și accesul la informație sunt o necesitate pentru echipele de vânzări. Am dezvoltat OneCloud CRM pentru a răspunde acestor cerințe fără a fi nevoie să renunțați la cele mai importante funcționalități ale aplicației web.

Cum vă ajută OneCloud Mobile?


Versiunea mobilă a OneCloud CRM vă oferă acces la datele din CRM oricând și de oriunde cu ajutorul telefonului sau a tabletei.

OneCloud CRM App vă ajută să comunicați cu clienții, să colaborați cu colegii, să administrați oportunitățile și alte informații legate de procesul de vânzare astfel încât să puteți să luați deciziile corecte indiferent de locația în care vă aflați.

Cu OneCloud CRM App datele sunt actualizate în timp real, iar notificările sunt rapid vizibile pentru a putea lua deciziile necesare.

Acum mai mult ca oricând mobilitatea și accesul la informație sunt o necesitate pentru echipele de vânzări. Am dezvoltat OneCloud CRM App pentru a răspunde acestor cerințe fără a fi nevoie să renunțați la cele mai importante funcționalități ale aplicației web.

OneCloud - productivitate sporită chiar și atunci când nu sunteți la birou.